Att du har kommit så här långt är ett tecken. Ett gott tecken.

Du vill veta mer, du är nyfiken, vetgirig. Du skulle förmodligen trivas hos oss. Om läser resten så blir du sannolikt övertygad om att du och MINI skulle tycka om varandra.

EN KARRIÄR SOM GER LITE MER.

 

Tack för att du tar dig tid att lära känna oss bättre, jag hoppas vi överraskar dig positivt och att du snart väljer någon av våra återförsäljare som din nästa arbetsgivare. Och att de väljer dig.

Att representera MINI är inte vilket jobb som helst. Oavsett vilken roll du har är det hos oss du kan förverkliga dina ambitioner om att ständigt bli bättre. Du har duktiga kollegor att luta dig mot på vägen, men som också kräver din hjälp när det behövs. Du blir en del av det lag som inte bara är stolta över sina bilmärken, men också jobbet de utför varje dag. Så om du vill något mer med ditt liv gör du klokt i att träffa oss. Här kommer ditt jobb ge dig något mer, inte mindre. En karriär till exempel.

Vi säljer premiumprodukter och förstklassiga upplevelser, vi är genomtänkta i minsta detalj. Våra kunder kommer till oss med höga förväntningar och ett förtroende. Det är upp till oss att motsvara det, och med stolthet föra vårt ingenjörsarv vidare och leverera fläckfritt genom ett helt bilägande. Vi förväntar oss lika mycket av dig som kunderna gör av oss. Det är så vi bygger långvariga relationer.

En karriär inom MINI är mer än att arbeta för ett anrikt varumärke. Det handlar om kunskap och strävan efter utveckling, kvalitet och förändring. Att vara på väg. Att, som lag och med glädje, dela mål med inspirerande människor drivna av innovation och nyfikenhet. Som utmanar existerande teknik och strävar efter en högre och hållbar standard.

MINI Northern Europe

MER PERSONLIGHET. INTE MINDRE.

 

MINI är större än sitt namn. Det är mytomspunnet, det är en livsstil. Dess ägare är inte som andra bilägare. De är fans, följare och fanatiker. För dem är inte bilen endast en bil. Det är en familjemedlem eller en förlängning av dem själva. Den utstrålar personlighet. Oemotståndlighet.

Den gemensamma nämnaren för alla som jobbar med MINI är viljan och ambitionen att åstadkomma mer av allt. Mer njutning. Mer glädje. Mer upplevelser. Det reflekterar också våra bilar, våra designers och ingenjörer, vårt arv och vår framtid.

En karriär inom MINI är mer än att arbeta för ett anrikt varumärke. Bilarna, varumärket, kunderna och medarbetarna bildar en helhet. Drivna av energi och ambition vill MINI vara en kreativ kraft som inbjuder till härliga körupplevelser, ägarupplevelser samt givetvis kundupplevelser. Med självklar stolthet över att representera en bejakande livsstil – och en fantastisk bil – är du som MINI-medarbetare i en familj med en värderingsgrund som bygger på personligt engagemang, kamratskap, nyfikenhet och en naturlig glimt i ögat.

Det handlar om kunskap och strävan efter utveckling, kvalitet och förändring. Att vara på väg. Att dela mål med inspirerade människor. MINI är mer än en fantastisk yta, det är äkta personlighet rakt igenom. Liksom kvaliteten. Det är så man attraherar de nöjdaste kunderna. Och de bästa medarbetarna. Som du förstår söker vi dig som nöjer dig med mer. Inte mindre.

DET BÖRJADE PÅ EN BORDSDUK.

 

När Sir Alec Issigonis 1958 ritade sin första MINI-sketch på en bordsduk så visste han inte att det skulle förändra motorvärlden, och synen på bilar. Sedan dess har över 6 miljoner MINI-bilar tillverkats och dess ägare är inte som andra bilägare. De är fans, följare och fanatiker. För dem är inte bilen endast en bil. Det är en familjemedlem eller en förlängning av dem själva.

Sedan BMW Group tog över MINI år 2000 har utvecklingen exploderat. Designen har utvecklats, tekniken likaså. Men den charmerande personligheten finns kvar och har vunnit många hjärtan längs vägen.

MINI har de senaste åren breddat modellprogrammet och formspråket har utvecklats. Dock har Alec Issogonis paroll – ”form follows function” – aldrig brutits. MINI har idag en mycket hög hållbarhetsfilosofi. Energieffektiv tillverkning och kloka materialval är givet. Avancerad teknologi som ger hög effekt (körglada bilar) och låg bränsleförbrukning likaså. Vi har höga ambitioner när det gäller hållbarhet, miljömedvetenhet, ansvar och corporate citizenship. Så det är inte bara en fantastisk yta. Personligheten är äkta rakt igenom. Det är så man attraherar de nöjdaste kunderna. Och de bästa medarbetarna.